fbpx

Houten kerstballenset oceaan – 12 designs – gepersonaliseerde houten luxeverpakking

30,00

Houten kerstballen met oceaandieren en wieren brengen de zee binnen in uw kerstboom. Deze zijn verkrijgbaar in een set van 10 stuks. Diameter 10 cm, FSC multiplex populier.  Ze worden geleverd in houten gepersonaliseerde luxeverpakking  Per set wordt een bedrag geschonken aan Horizon Educatief vzw.

  • Max: 60 tekens

Product totaal

Opties totaal

Algemeen totaal

Artikelnummer: kerstb_oceaan_L Categorieën: , , Tags: , , , ,

Houten kerstballen met oceaandieren en wieren brengen de zee binnen in uw kerstboom. Deze set bevat 12 kerstballen. De set wordt geleverd in een handig klein kartonnen brievenbusdoosje. Elke kerstbal heeft een diameter van 8 cm en wordt gemaakt uit FSC populierenhout van 3 mm dik. Bij de set worden satijnen lintjes geleverd waarmee u de kerstballen makkelijk in uw boom kan hangen. 

Deze set wordt geleverd in een houten doosje met schuifdeksel. Je kan de set makkelijk personaliseren met een eigen wens (max 60 tekens). 

Per set wordt een bedrag geschonken aan Horizon Educatief vzw.

Horizon Educatief wil iedereen zot van de zee maken, zodat mensen onze kust, de zeeën en oceanen respecteren en waarderen. We willen dat mensen duurzaam omgaan met onze planeet en de rol van de zee erkennen. Hiervoor organiseren we allerlei activiteiten om kinderen, jongeren en volwassenen op een speelse en actieve manier te sensibiliseren. Workshops voor scholen, verjaardagsfeestjes, teambuilding of kampen, we doen het allemaal, omdat de zee belangrijk is!

Andere suggesties…