Visie en missie

Unieke realisaties

Ieder object dat doorTiDee gemaakt wordt is enig in zijn soort en wordt op maat uitgewerkt in dematerialen die door de klant gekozen worden.

Technologie en vernieuwing:

Ondanks het feit dat bij elk van de realisaties heel wat handwerk komt kijken, tracht TiDee waar mogelijk recente technologie in te zetten om zo de stukken tegen een betaalbare prijs te realiseren. Dankzij een hoge precisie CNC-freesmachine, een grote krachtige Lasergraveermachine, en tal van op maat gemaakte eigen toestellen kan TiDee een kwaliteitsvol eindproduct afleveren.

Duurzaamheid:

TiDee tracht zoveel mogelijkmet duurzame materialen te werken. Dit uit zich in het gebruik van enerzijdsnieuw hout met duurzaamheidslabel maar ook in het gebruik van gerecycleerd houten beslag van allerhande oorsprong. Om dit te kunnen doen is TiDee constant opzoek naar uniek onderdelen die makkelijk kunnen geïntegreerd worden in dewerkstukken.Veelzijdigheid: TiDee wordt gekenmerkt door eengrote veelzijdigheid in de types van werkstukken en technieken die gebruiktworden. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat vele ideeën die elders moeilijk terealiseren zijn, bij TiDee echt gerealiseerd kunnen worden

Scroll naar top